Megkapo  Megkapó (The Bogberry x Megértő) harmadik lett a Magyar St. Legerben Martin Srneccel. A dióspusztai tenyésztésű hároméves kanca ismét bizonyította, hogy ott van a helye a legjobbak között.

 

 

 

Megkapo01 A Derby 2. hely és a Kancadíj megnyerése után két külföldi tenyésztésű mén mögött lett harmadik a 2800 méteres klasszikus versenyben.

 

 

 

 

Salsa01 Az október 4-i versenynap másik nagy eredménye, hogy a kétéves Salsa (Steady As A Rock x Saffwah), aki Németh Ildikó idomár bérleményében áll, megnyerte a II. kategóriás 1000 méteres Tiszai Díjat, melyben két- és hároméves lovak futottak egymás ellen.

 


Salsa03 A bemutatkozó kétéves lovaink közül Mátka (Steady As A Rock x Mancika) első futására második lett a Nyeretlen Kétévesek Versenyében, míg Tüzes (Kegyúr x Tűzkígyó) az ötödik helyen végzett.

 

 


Love Story A Csontos Pál bérleményében álló Love Story (Overseas Transfer x Lovely Black) második lett a II. osztályú Saldenzar Hendikepben. Susanne (Kegyúr x Sunny Girl) második, Misi Manó (Shaafi x Mancika) pedig negyedik lett az Amatőrverseny Hendikepben.

 

 

A futamok eredményei és videófelvételei az alábbi linken megtekinthetők:
http://loversenyzes.hu/?p=1981

Fotó: Katona Zita / Zita Katona Photography és Dr. Kovács Gábor / Alagi Zsokéiskola - Hungarian Jockey School

Bábolna Nemzeti Ménesbirtok    2943 Bábolna, Mészáros út 1.
Tel.: +36 34/569-200    Fax: +36 34/569-202    E-mail: menesbirtok@babolnamenes.hu

Honlapkészítés: R-BIS