magyarGP Szeptember első hétvégéjén a Kincsem Parkban négy Listed futam is megrendezésre került, melyből háromban indultak a dióspusztai tenyésztésű angol telivérjeink.

  

 

 

Meteorit A hatéves Meteorit (Kegyúr x Meridian) Fézer Róberttel erős mezőnyben 3. lett az 1000 méteres Tattersalls – Overdose Díjban. Németh Ildikó idomítottja ezzel idén 8 futásból 4 győzelemnél és 4 helyezésnél tart, így az egyik legstabilabb sprintló.

 

 

PrinceAngelo Az 1600 méteres Aperianov Zakariás Emlékverseny – Imperiál Díj az év legfontosabb középtávú versenye, így kiváló középtávú lovunk, Prince Angelo (Kegyúr x Princess Angela) indult a futamban, és a nehéz versenyben az esélyeknek megfelelően teljesített.

 

 

Alomuzo A 2400 méteres Kovács Mihály Emlékverseny – Magyar Háromévesek Nagydíjában a 2. és 3. helyezett is ménesünk lova lett. Másodikként végzett a Rácz Attila bérleményében lévő Áloműző (The Bogberry x Álomarcú lány) Paizs Gáborral.

 

 

Megkapo A szlovák tréningben, Jaroslav Hanáceknél készülő Megkapó (The Bogberry x Megértő) Martin Srneccel az augusztusi Magyar Kancadíj megnyerése után most a harmadik helyen végzett.

 

 

 

 

A futamok eredményei és videófelvételei az alábbi linken megtekinthetők:
http://loversenyzes.hu/?p=1944

Fotó: Katona Zita / Zita Katona Photography és Dr. Kovács Gábor / Alagi Zsokéiskola - Hungarian Jockey School

Bábolna Nemzeti Ménesbirtok    2943 Bábolna, Mészáros út 1.
Tel.: +36 34/569-200    Fax: +36 34/569-202    E-mail: menesbirtok@babolnamenes.hu

Honlapkészítés: R-BIS